Hodnocení firmy Notino, s.r.o.

*
*
*
*
*
13 hodnocení
w.young
24.7.2018
*
*
*
*
*

Všichni, co píšete, že jen tam nakupujete a jste spokojeni. Zajděte si někdy do normální parfumerie a zkuste si vzorek na kůži. Aspoň jednou poznáte rozdíl. V pátek koupil a v pondělí vrátil. Issey Miyake L eau D Issey a Versace Eau Fraiche vydrží z Fann nebo Marionnaud celý den i po sprše. Tyhle šmejdy nevoněly ani dvě hodiny. A že jsou levnější? Tak si radši kupte deodorant z DM. Ušetříte a budete vonět déle.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Lovely
12.3.2018
*
*
*
*
*

Nakupuji zde dlouhodobe. Vyhovuje mi moznost vyzvednuti v Letmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Lovely
10.3.2018
*
*
*
*
*

Nakupuji na notinu nekolik let, jeste kdyz byli parfums a nikdy! zadny problem. Je to jeden z mych nej e-shopu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
andreain
7.2.2018
*
*
*
*
*

Nakupuji u nich pravidelně a mám jen dobré zkušenosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sona.koutna8
28.2.2017
*
*
*
*
*

S Notino mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti! Objednala jsem si už snad 15 kousků a všechny nádherně voní :) Rozdíl ceny je neuvěřitelný a parfémy jsou originální kousky, které se vůbec neliší od předražených vůní v parfumerce... Nejvíc zbožňuju https://www.notino.cz/lancome/la-vie-est-belle-parfemovana-voda-pro-zeny/

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
sarkapovrly
26.2.2017
*
*
*
*
*

Dobrý večer, jsem velice zklamaná. Zakoupila jsem parfém Hugo boss the scent. Žádná výdrž, prostě jednoznačně fejk. Zakoupila jsem nyní ten samý parfém v Německu, a nedá se vůbec slovy vyjádřit ten rozdíl. Voní mi oblečení i po vyprani.V Čechách nekoupím uz nikdy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Martin
6.2.2017
*
*
*
*
*

Dobry den, vo stvrtok 2.01 2017 som objednal cez vas portal parfem ktory som mal ako darcek. Parfem som uhradil ihned. Priplatil som si kuriernu sluzbu dorucenie parfemu medzi 17 -21 hod za ktoru dal 100kc. V popise bolo napisane dorucenie parfemu do 1-2 pracovnych dni. Je takmer 7.2 a parfem mi nebol doruceny. Som nespokojny a neodporucam priplatenie za kuriersku sluzbu.!!! Pretoze je to nespolahlive a verim ze keby som si dal produkt dorucit na pobocku tak to mam lacnejsie a daleko rychlejsie ako priplacat za kuriera na ktorom iba zarabate! .Nespokojnost pojdem prejavit taktiez aj na pobocku na florenci. Pretoze to je vrchol drzosti aby som si za nieco zaplatil a nebolo to v casne dorucene. Posledny krat som nakupoval cez notino! Nespolahlive

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
luciexova
30.1.2017
*
*
*
*
*

Další objednávka a opět velká spokojenost :-) https://www.notino.cz/chloe/chloe-parfemovana-voda-pro-zeny/

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
luciexova
17.1.2017
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost. Mají super ceny, kvalitní zboží, balíček dorazil rychlde a pěkně zabalený. Neváhám nakupovat znovu a vředle doporučit :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
zivijo
28.12.2016
*
*
*
*
*

Nákupem přes tento obchod jsem měla možnost v rekordním čase obstarat zboží které jsem v normálním prodeji těžko sháněla

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Nádražní 681/2a
  • Brno - Brno-město
  • 602 00
  • Prodejna a výdejna. Obchodní Centrum Letmo
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 9:0018:00
  • Ne 9:0018:00
  • Máme právě otevřeno