Hodnocení firmy Notino, s.r.o.

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Hanalemko
30.7.2019
*
*
*
*
*

Byla jsem dneska na Andělů v Notino, že začátku se mě nikdo nevšímal ,vzhledem k tomu že jsem byla s dětmi tak cca 10 min jsem tam chodila (děti seděli na těch sedackach)prodavačka (ani jedna bylo jich tam snad 5)ani nepřišla nezeptala se zda něco sháním do toho momentu než ditkovy se nezačali líbit různé lavičky (Jen je brala a ukazovala mi jak jsou pěkný),najednou se objevila zrzava slečna neusmivava ve naopak ....zdá něco sháním konkrétního říkám že něco ano ale ne konkrétního, tak mi doporučila z toho celého výběru dvě vonavky, jako první Armani, a na tom trvala že to je stvořená vonavka pro mě, tak jsem si jí vzala,otevřela jsem tu vonavka strikla jsem na ruku než jsme dojeli domů cca 2 hod už jsem jí necítila!!budu vracet není originál vůbec nevydrží, jediné sephora nebo Fann ,velké zklamání

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
w.young
24.7.2018
*
*
*
*
*

Všichni, co píšete, že jen tam nakupujete a jste spokojeni. Zajděte si někdy do normální parfumerie a zkuste si vzorek na kůži. Aspoň jednou poznáte rozdíl. V pátek koupil a v pondělí vrátil. Issey Miyake L eau D Issey a Versace Eau Fraiche vydrží z Fann nebo Marionnaud celý den i po sprše. Tyhle šmejdy nevoněly ani dvě hodiny. A že jsou levnější? Tak si radši kupte deodorant z DM. Ušetříte a budete vonět déle.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Lovely
12.3.2018
*
*
*
*
*

Nakupuji zde dlouhodobe. Vyhovuje mi moznost vyzvednuti v Letmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Lovely
10.3.2018
*
*
*
*
*

Nakupuji na notinu nekolik let, jeste kdyz byli parfums a nikdy! zadny problem. Je to jeden z mych nej e-shopu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
andreain
7.2.2018
*
*
*
*
*

Nakupuji u nich pravidelně a mám jen dobré zkušenosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sona.koutna8
28.2.2017
*
*
*
*
*

S Notino mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti! Objednala jsem si už snad 15 kousků a všechny nádherně voní :) Rozdíl ceny je neuvěřitelný a parfémy jsou originální kousky, které se vůbec neliší od předražených vůní v parfumerce... Nejvíc zbožňuju https://www.notino.cz/lancome/la-vie-est-belle-parfemovana-voda-pro-zeny/

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
sarkapovrly
26.2.2017
*
*
*
*
*

Dobrý večer, jsem velice zklamaná. Zakoupila jsem parfém Hugo boss the scent. Žádná výdrž, prostě jednoznačně fejk. Zakoupila jsem nyní ten samý parfém v Německu, a nedá se vůbec slovy vyjádřit ten rozdíl. Voní mi oblečení i po vyprani.V Čechách nekoupím uz nikdy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Martin
6.2.2017
*
*
*
*
*

Dobry den, vo stvrtok 2.01 2017 som objednal cez vas portal parfem ktory som mal ako darcek. Parfem som uhradil ihned. Priplatil som si kuriernu sluzbu dorucenie parfemu medzi 17 -21 hod za ktoru dal 100kc. V popise bolo napisane dorucenie parfemu do 1-2 pracovnych dni. Je takmer 7.2 a parfem mi nebol doruceny. Som nespokojny a neodporucam priplatenie za kuriersku sluzbu.!!! Pretoze je to nespolahlive a verim ze keby som si dal produkt dorucit na pobocku tak to mam lacnejsie a daleko rychlejsie ako priplacat za kuriera na ktorom iba zarabate! .Nespokojnost pojdem prejavit taktiez aj na pobocku na florenci. Pretoze to je vrchol drzosti aby som si za nieco zaplatil a nebolo to v casne dorucene. Posledny krat som nakupoval cez notino! Nespolahlive

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
luciexova
30.1.2017
*
*
*
*
*

Další objednávka a opět velká spokojenost :-) https://www.notino.cz/chloe/chloe-parfemovana-voda-pro-zeny/

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
luciexova
17.1.2017
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost. Mají super ceny, kvalitní zboží, balíček dorazil rychlde a pěkně zabalený. Neváhám nakupovat znovu a vředle doporučit :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Nádražní 681/2a
  • Brno - Brno-město
  • 602 00
  • Prodejna a výdejna. Obchodní Centrum Letmo
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 9:0018:00
  • Ne 9:0018:00
  • Máme právě otevřeno